Citronkylling med kartoffel-broccolimos

2 personer

Ingredienser:

4 stk. kyllingelår 

4 skiver bacon

400 g kartofler 

10 stk. grønne asparges

salt og sort peber

oliedryp

Dressing af: 1 tsk eddike, ½ tsk dijonsennep og 1½ spsk. olie

 

 

Tænd ovnen på 190 grader.

 

Fjern skindet fra kyllingelårene, og pak dem ind i bacon. 

Læg dem i et ovnfast fad, og stil dem i ovnen i 30 min.

 

Skrub kartoflerne (eller skræl dem, hvis det ikke er nye kartofler), skær dem i mindre 

stykker, hæld kogende vand over, tilsæt lidt salt og kog dem i 12-15 minutter.

 

Knæk enderne af aspargesene, og læg dem i en gryde. Drys med salt, dryp med lidt olie, 

og hæld kogende vand over. Kog maksimalt 1 min og hæld dem i en sigte.

 

Rør ingredienserne til dressingen sammen til den har en ensartet konsistens og 

smag til med salt og peber.

 

Anret asparges med kartofler, dressing og de ovnbagte kyllingelår.

Ps: Hvis du gerne vil ændre portionsantallet i opskriften, så klik herunder for at downloade - så laver dokumentet selv udregningerne for dig.

janeaaberg.dk - Rugårdsvej 23, 1 sal, Odense C - kontakt@janeaaberg.dk 

  • Instagram