Bagt torsk med 2 slags ærter
2 personer
Ingredienser:
4 stk. kyllingelår
4 skiver bacon
400 g kartofler
10 stk. grønne asparges
salt og sort peber
oliedryp
Dressing af: 1 tsk eddike, ½ tsk dijonsennep og 1½ spsk. olie
Tænd ovnen på 190 grader.
Fjern skindet fra kyllingelårene, og pak dem ind i bacon.
Læg dem i et ovnfast fad, og stil dem i ovnen i 30 min.
Skrub kartoflerne (eller skræl dem, hvis det ikke er nye kartofler), skær dem i mindre
stykker, hæld kogende vand over, tilsæt lidt salt og kog dem i 12-15 minutter.
Knæk enderne af aspargesene, og læg dem i en gryde. Drys med salt, dryp med lidt olie,
og hæld kogende vand over. Kog maksimalt 1 min og hæld dem i en sigte.
Rør ingredienserne til dressingen sammen til den har en ensartet konsistens og
smag til med salt og peber.
Anret asparges med kartofler, dressing og de ovnbagte kyllingelår.
Ps: Hvis du gerne vil ændre portionsantallet i opskriften, så klik herunder for at downloade - så laver dokumentet selv udregningerne for dig.