Datapolitik

Persondatapolitik hos Janeaaberg.dk

(Gælder fra 27. september 2020)
Når vi taler om "vi", "os", "vores" eller virksomheden, mener vi firmaet Janeaaberg.dk.

 

1 Personoplysninger – hvad vi indsamler og hvad vi bruger det til

 

1.1 Stamdata

Når du udfylder vores kontaktformular eller betaler på vores hjemmeside indsamler vi følgende data hvis opgivet:

  • Dit navn

  • Din e-mail

  • Dit telefonnummer

  • En besked samt det du krydser af som værende dit problem
    (vægttab, overspisning, bulimi, tanker om mad og vægt eller andet, som du selv oplyser om)

Disse punkter er obligatoriske. Beskedens indhold har vi ingen forventninger til.

 

1.2 Nyhedsmails

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde ved at skrive til os på kontakt@janeaaberg.dk eller afmelde dig nederst i et af de tilsendte nyhedsmails.  

 

1.3 Coachingsessioner/ Forløb/Gruppeforløb

Hvis din kontakt med os er i forbindelse med coachingsessioner- eller forløb vil der i forbindelse med sessionerne blive taget noter af den pågældende coach. Disse noter ses ikke af andre med mindre der er givet en specifik godkendelse af dig. Oplysningerne kan variere i karakter. Hvis de er digitale beskyttes de af adgangskode. Hvis de er håndskrevne opbevares de i et aflåst arkivskab.

 

1.4 Formål med personoplysninger
Vi bruger de oplysninger du giver os til at:

  • Identificere dig som kunde

  • Modtage betaling via Meneto eller Easyme, (herunder de betalingsmuligheder som disse understøtter.

  • Kontakte dig med relevante informationer

  • Svare på dine spørgsmål og yde relateret kundeservice

  • Som en del af dit coachingforløb

 

1.5 Grundlag for indsamling af data

  • For at opfylde vores kontrakt med dig (se Artikel 6.1.b i persondataforordningen (GDPR))

  • For at opfylde regler omkring bogføring og regnskab

2 Offentliggørelse og videregivelse af persondata

Vi offentliggør ingen af de indsamlede data uden specifik godkendelse fra dig.

Dine persondata videregives til den relevante coach i virksomheden, hvis henvendelsen drejer sig om coaching, så denne coach kan kontakte dig.

Hvis du angiver en coach i kontaktformularen vil denne være den eneste som modtager dine data. Ydermere vil dine data være i Easyme, når du foretager online betaling.

 

 

3 Sikkerhedsforanstaltninger

Vi bruger rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger for at beskytte dine persondata i vores organisation, og vi foretager jævnligt revision af vores system for sårbarheder. Men da internettet ikke er et 100 % sikkert miljø, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af de oplysninger, som du sender til os. E-mails, der sendes til os, er muligvis ikke krypteret, og vi råder dig derfor til ikke at medtage eventuelle fortrolige oplysninger i dine e-mails til os.

 

 

4 Adgang til og indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer om dig

Du kan altid få viden om de persondata vi har om dig. Anmod om adgang via e-mail til kontakt@janeaaberg.dk

 

5 Sletning af persondata

Vi skal ifølge loven gemme dine oplysninger i forbindelse med bilag (fakturaer og kreditnotaer) i 5 år. Herefter vil de blive slettet.

Noter i forbindelse med dit forløb vil blive gemt i tre år efter endt forløb. Hvis du ønsker dem slettet inden denne frist bedes du kontakte kontakt@janeaaberg.dk

 


6 Børns oplysninger

Vores hjemmeside er ikke beregnet til børn. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn under 13 år har givet os deres personoplysninger, bedes du kontakte os. Ved familieforløb, hvor børn er i fokus, skal det være en over 18 der tager kontakt til os.
 

7 Vores databeskyttelsesansvarlig

Vi har en databeskyttelsesansvarlig. Hvis du har spørgsmål om de databehandlingsaktiviteter, der udføres af os, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver via e-mail på: kontakt@janeaaberg.dk

 


8 Ændringer til denne Politik

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer til denne Politik. Datoen, der vises i starten af denne Politik, angiver, hvornår den sidst blev revideret. Hvis vi foretager væsentlige ændringer til den, vil vi give dig meddelelse herom via e-mail eller på anden måde, for at give dig mulighed for at gennemgå ændringerne, inden de træder i kraft. Hvis du gør indsigelse mod vores ændringer, kan du skrive til os.

Hvis du har spørgsmål eller betænkeligheder vedrørende vores Politik, hvordan vi behandler dine personoplysninger, eller gerne vil have os til at ændre dine personoplysninger, bedes du kontakte os på: kontakt@janeaaberg.dk

Du kan også kontakte os via post.

Hvis du kontakter os, og din klage ikke løses, har du yderligere muligheder, for eksempel kan du altid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

 

Vores kontaktoplysninger er:

Janeaaberg.dk,
CVR 36835788,
Havnegade 100F, 1. sal, 5000 Odense C
Janeaaberg.dk
kontakt@janeaaberg.dk

janeaaberg.dk - 51 55 82 55 - Havnegade 100 F, Odense C - kontakt@janeaaberg.dk - CVR 36835788

  • Instagram